“Schepen zijn het veiligste in de haven, maar zijn daar niet voor gemaakt.”

-John A. Shedd

Coaching

Toekomstdromen? Denk je wel eens; ‘het moet anders?’, ‘ hoe kan het anders?’, ‘hoe bereik ik wat ik echt graag wil?’. Neem eens de tijd om een eerste stap te zetten om jouw droom te verwezenlijken! Dat is samen vaak makkelijker dan alleen! Samen zorgen we ervoor dat je weer meer plezier en voldoening in je werk vindt en je vol zelfvertrouwen je eigen koers bepaalt.

Zo ziet onze samenwerking eruit!

LoopbaanSWITCH

Welke andere baan past bij mij? Met de LoopbaanSWITCH ontdekken we waar je goed in bent en energie van krijgt. Met als output een zoekprofiel waarmee je gericht op zoek kan gaan naar een nieuwe baan.

 

Meer informatie

LoopbaanAPK

Wil je het weer leuker & beter hebben op je huidige plek? Met de LoopbaanAPK maken we je ondernemer van je eigen loopbaan. Met als output een actieplan om het plezier in je werk weer terug te krijgen.

 

Meer informatie

INLOOPCoaching

Wil je ‘even snel sparren’ of juist inhouse een traject volgen? In dit coachspreekuur ben ik op een vast moment op je werklocatie aanwezig. Als onafhankelijke coach kijk ik met een frisse blik naar je situatie.

 

Meer informatie

De basis van iedere coaching: verbondenheid.

De verbinding van mens tot mens vind ik belangrijk. Hiermee creëren we een veilige omgeving voor jou, waarbij je je totaal op jouw gemak voelt. Zodat jij zelf richting durft te geven en jij jouw weg weet te bepalen. Van mij kun je verwachten dat ik empathisch, oprecht, eerlijk en met aandacht luister en (socratische) vragen stel. Ik zal spiegelen, reflecteren, motiveren, (indien nodig) confronteren en/of (wetenschappelijke) modellen aan je aanreiken.

Samen gaan we op ontdekkingstocht. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden. Op zoek naar grote en kleine kansen/mogelijkheden met een grote impact.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!