“Voor de proactieve organisatie die zijn medewerkers en managers wil laten ontwikkelen naar krachtige en zelfbewuste professionals.”

INLOOPCoaching

Binnen jouw bedrijf een coachtraject volgen of even snel het coaching spreekuur inlopen om te ‘sparren’? INLOOPCoaching is dé manier om hier invulling aan te geven. Als externe, maar vaste bedrijfscoach ben ik een bekend gezicht binnen jouw organisatie. Als onafhankelijke partij kijk ik met een frisse blik naar de situatie. Samen onderzoeken we wat de beste strategie is om een probleem aan te pakken of zetten we een coachtraject op. Het resultaat kan een fijnere werksfeer, betere resultaten of meer leiderschap in je professie zijn.

In de huidige situatie is face-to-face coaching soms lastig. Als coach bied ik daarom ook online INLOOPCoaching aan.

Als erkend en gecertificeerd coach houd ik mij aan de gedragscodes van de NOBCO. Dit betekent o.a. dat alles wat binnen het bedrijf gebeurt en besproken wordt, geheel vertrouwelijk is én blijft. Vertrouwelijkheid staat boven alles; wat achter de coachingsdeur besproken wordt, blijft achter de coachingsdeur.

“Je hebt mij het gevoel gegeven dat ik gehoord mag worden. Je neemt de tijd en stelt de juiste vragen. Ik voelde mij op mijn gemak.”

– P.B.

INLOOPCoaching afgestemd op bedrijfswensen

Ieder bedrijf heeft haar eigen bedrijfswaarden en daarmee haar eigen behoeften en doelen. Afgestemd op wat het beste bij jouw organisatie past, is het mogelijk dat ik eenmalig, (twee) wekelijks of maandelijks een dagdeel bij jou op de werklocatie aanwezig ben. In samenspraak stellen we een offerte op maat op, welke afgestemd is op jouw budget en coachbehoefte.

Zijn (een gedeelte van de ) medewerkers / managers binnen jouw organisatie meer thuis aan het werk? Hierbij is het mogelijk om voor online INLOOPCoaching te kiezen.

Vraag hiernaast een gesprek aan en we bespreken de mogelijkheden.

Vraag jouw gratis kenningsmakingsgesprek aan

Vraag hier je gratis kennismakingsgesprek aan (via telefoon of videogesprek). Ik neem dan binnen 2 werkdagen via mail contact met je op om een concreet moment in te plannen.


  * Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik gebruik je gegevens enkel om contact op te nemen m.b.t. jouw vraag. Je vindt een link naar mijn privacy policy onderaan de pagina.

  Samenwerkingen

  De finishing touch na jouw loopbaan traject

  Wanneer jij weet wat jouw droombaan is en hoe je het pad daar naar toe kan gaan bewandelen, dan is het daarna tijd, werk te maken van je uitstraling. Dat geeft zelfvertrouwen en is de laatste stap naar persoonlijk succes! Fenneke weet deze brug te slaan.

  Jouw visitekaartje tijdens je sollicitatie

  Vaak solliciteer je met vele andere geïnteresseerden op een functie. Hoe val je dan op tijdens een sollicitatieprocedure? Je kansen kan je vergroten met een opvallende motivatie en CV. Grafisch designer William ontwerpt voor jou de oplossing.

  Naast pakketten bied ik ook coaching op maat aan. Neem gerust contact met me op voor meer informatie over maatwerk.