“Voor wie met frisse ideeën en zelfvertrouwen zijn werkplezier wilt vergroten.”

LoopbaanAPK

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen in mijn huidige baan?
De basis in de coaching is het zelfsturend leren. Vervolgens maak je zelf keuzes wat je wilt leren, waar dit toe zal mogen leiden en op welke wijze je dat wilt organiseren.
Met de Loopbaan APK word je je bewust van jouw patronen, jouw denken en jouw handelen. Je krijgt inzicht hoe je deze ontwikkeld en inzet.
Als coach zal ik verschillende werkvormen inzetten, waardoor jij jouw patronen kan gaan doorgronden. Van daaruit zoek je naar nieuwe handelingsmogelijkheden die je bewust(er) kan inzetten.
Uiteraard is leren een proces van vallen en opstaan. In het traject zal je hierin door mij begeleid worden.

Online coaching is bij de Loopbaan APK ook een goede mogelijkheid.

Grofweg bevat de basis van iedere coaching vier stappen.

Trajectverloop:

1. Kennismaking

Er zijn verschillende redenen waarom medewerkers of managers voor de Loopbaan APK kiezen; Je wilt je graag verder ontwikkelen, loopt vast in je functie, je wilt graag ondersteuning om verder te komen in je job, je hebt een onderbuik gevoel van “Is dit het nu?”.

2. Coachdoel opstellen

Soms werk je al zo lang in een bepaalde baan, dat het goed is om al je kwaliteiten op een rijtje te zetten. Ik zal je hierbij passende inzichtgevende vragen stellen. Een drietal vragen staan hierbij centraal: “Wie ben ik?”, “Wat kan ik?” en “Wat wil ik?”. Je krijgt inzicht in je eigen talenten en drijfveren.

3. Ontwikkelen door het verkrijgen van inzichten

Met het inzetten van evidence based gespreksmethoden, en technieken, krijg jij inzicht in jouw gedrag en handelen. Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten, om het door jouw verkregen inzicht actief eigen te maken.

4. Doel bereiken / Plan van aanpak opstellen

Je ontwikkelt je (evt met plan van aanpak) naar de professional die jij wilt zijn.

“Je denkt, op één of andere manier, anders dan andere mensen. Hierdoor ben ik tot interessante inzichten gekomen.”

 • -Anoniem

Loopbaan APK is maatwerk

Interesse in de Loopbaan APK? Ga jij voor het 6-pack coachpakket en/of voor losse coachgesprekken? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden die het beste bij jou aansluiten.

In de huidige situatie is face-to-face coaching soms lastig. Als coach bied ik daarom ook online coaching aan.

Vraag hiernaast snel jouw gratis kennismakingsgesprek aan.

Vraag jouw gratis kenningsmakingsgesprek aan

Vraag hier je gratis kennismakingsgesprek aan (via telefoon of videogesprek). Ik neem dan binnen 2 werkdagen via mail contact met je op om een concreet moment in te plannen.


  * Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik gebruik je gegevens enkel om contact op te nemen m.b.t. jouw vraag. Je vindt een link naar mijn privacy policy onderaan de pagina.

  Samenwerkingen

  De finishing touch na jouw loopbaan traject

  Wanneer jij weet wat jouw droombaan is en hoe je het pad daar naar toe kan gaan bewandelen, dan is het daarna tijd, werk te maken van je uitstraling. Dat geeft zelfvertrouwen en is de laatste stap naar persoonlijk succes! Fenneke weet deze brug te slaan.

  Jouw visitekaartje tijdens je sollicitatie

  Vaak solliciteer je met vele andere geïnteresseerden op een functie. Hoe val je dan op tijdens een sollicitatieprocedure? Je kansen kan je vergroten met een opvallende motivatie en CV. Grafisch designer William ontwerpt voor jou de oplossing.

  Naast pakketten bied ik ook coaching op maat aan. Neem gerust contact met me op voor meer informatie over maatwerk.