Gratis coach kennismakingsgesprek

“Schepen zijn het veiligste in de haven, maar zijn daar niet voor gemaakt.”

-John A. Shedd

Coaching: Van Loopbaan naar Droombaan

Toekomstdromen? Denk je wel eens; ‘het moet anders?’, ‘ hoe kan het anders?’, ‘hoe bereik ik wat ik echt graag wil?’. Neem eens de tijd om een eerste stap te zetten om jouw droom te verwezenlijken en maak weer van je loopbaan je droombaan! ACT Coaching kan hierin veel voor je betekenen. Dat is samen vaak makkelijker dan alleen! Samen zorgen we ervoor dat je weer meer plezier en voldoening in je werk vindt en je vol zelfvertrouwen je eigen koers bepaalt.

Dit kan in je huidige loopbaan, maar ook in een toffe droombaan buiten de organisatie. Wil je meer info over de verschillende ACT Coaching mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op.

ACT Master

“Van loopbaan naar droombaan?
Volg jouw passie en ontwikkel je naar de professional die jij wilt zijn.”

-A. Besseling

Zo ziet onze samenwerking eruit!

Individueel ACT-Coachtraject

LoopbaanSWITCH

Welke andere baan past bij mij? Met de LoopbaanSWITCH ontdekken we waar je goed in bent en energie van krijgt. Met als output een zoekprofiel waarmee je gericht op zoek kan gaan naar een nieuwe baan.

Vertel me meer!

BIZstartUP

(1-op-1 Coaching met 2 experts)

Heb je dat laatste duwtje nodig om jouw ondernemersreis te beginnen? Niet 1, maar 2 experts in jouw traject. BIZstartUP biedt een unieke mix van persoonlijke coaching door een erkend coach én praktische begeleiding door een succesvolle, ervaren ondernemer voor startende ondernemers.

Vertel me meer!

CheckUP 5 Rittenkaart

(1-op-1 ACT Coaching)

Effe de puntjes op de i zetten? Als je de wens hebt om te praten met een coach en niet gelijk een heel traject wilt doen, dan kan dat met de CheckUP 5 Rittenkaart. Met de CheckUP 5 Rittenkaart bespreken we waar je op dat moment tegenaan loopt. De output is weer weten en voelen welke koers je wilt volgen.

Vertel me meer!

 Review van Claudia, Januari 2023:

 “Nogmaals dank voor het fijne traject..! Ik kijk er met een grote glimlach op terug omdat ik ervaar dat er weer ‘een laagje is afgepeld’ en ik meer in verbinding sta met mezelf.

Door de coaching heb ik helder gekregen hoe de volgende stap in mijn loopbaan eruit ziet.
En niet onbelangrijk: er zijn geen belemmeringen meer om dat doel ook te bereiken.

Ik heb je ervaren als een prettige, toegankelijke en op momenten ook confronterende coach.

Omdat ik zelf vrij doelgericht ben, moest ik wennen aan jouw aanpak om eerst het ‘interne stuk’ aan te pakken en daarna pas naar die droombaan te kijken.

Achteraf was dit wel het juiste omdat je door de ACT methodiek veel beter gaat voelen wat je wilt
en je de tools in handen krijgt om daar ook volledig voor te gaan.


Ik hoop dat je nog veel mensen mag begeleiden.
Een aanrader voor iedereen die het gevoel heeft dat er qua werkgeluk meer in zit!”

De basis van iedere coaching: verbondenheid.

De verbinding van mens tot mens vind ik belangrijk. Hiermee creëren we een veilige omgeving voor jou, waarbij je je totaal op jouw gemak voelt. Zodat jij zelf richting durft te geven en jij jouw weg weet te bepalen. Van mij kun je verwachten dat ik empathisch, oprecht, eerlijk en met aandacht luister en (socratische) vragen stel. Ik zal spiegelen, reflecteren, motiveren en (indien nodig) confronteren. Je wordt gecoacht op basis van de wetenschappelijke bewezen ACT-methodiek.

Samen gaan we op ontdekkingstocht. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden. Op zoek naar grote en kleine kansen/mogelijkheden met een grote impact.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!