Workshop:
De Gouden HartExpeditie

Ontdek Heling, Groei en Compassie.

Workshop: De Gouden HartExpeditie

Ik geloof in de ongelooflijke kracht van het hart en het vermogen om jou te helen. Door een diepe verbinding te maken met jouw eigen hart, zul je de echte kracht van jouw hart en daarmee van jezelf herontdekken. Stap binnen in een warme wereld van zelfontdekking, genezing en persoonlijke groei.
Voel je welkom bij De Gouden HartExpeditie voor een bijzondere reis waarbij je de kracht van herstel en de schoonheid van jouw eigen levensverhaal zult ontdekken.

“There’s a crack in everything, That’s how the light gets in.”

-Leonard Cohen

Hoe?

De Gouden HartExpeditie: Ervaar herstel en persoonlijke groei

Bereid je voor op een inspirerende ontdekkingsreis naar je eigen hart tijdens De Gouden Hartexpeditie. Samen nemen we deel aan een avontuurlijke reis waarbij we De Gouden Hartexpeditie omarmen, de diepten van het hart verkennen en vervolgens met vernieuwde kracht, diepgaand begrip en intense verlichting naar buiten treden.

Dompel jezelf onder in de opwindende ontdekkingsreis van zelfbewustzijn, realisatie en persoonlijke groei, waarbij je de ongetemde kracht van jouw hart onthult en de schoonheid van jouw innerlijke wereld verkent. Laat De Gouden Hartexpeditie de gids zijn op jouw pad naar herstel en groei, en ontdek de schatten die in het diepst van je hart verborgen liggen.

Ontdekkingsreis naar je eigen hart: een Inspirerend avontuur

Op deze ontdekkingsreis zul je alle gebeurtenissen in je leven erkennen, zowel de ogenschijnlijk ‘kleine’ als de ‘grote’, en ze doorvoelen om ze een plek te geven. Door een diepe verbinding met je eigen hart aan te gaan, zul je eindelijk met compassie naar je innerlijke zelf kunnen luisteren en begrijpen wat je werkelijk te zeggen hebt. Je zult helder zien welke delen – op dit moment – in jouw leven aandacht verdienen, en je zult jezelf toestaan om meer te ontvangen en te gunnen in het leven.

Erkenning, doorvoelen en heling: Jouw persoonlijke expeditie

Stap in de kracht van zelfontdekking en laat liefde en begrip de gidsen zijn op jouw reis. Je zult jezelf liefdevol omarmen, tot in de diepste hoeken van je hart. Hierdoor worden pijn en obstakels die (nog) in je schuilen, met compassie benaderd. Je zult jezelf leren zien en voelen met liefde, begrip en menselijkheid.

Liefdevolle zelfacceptatie: Een nieuw begin

Laat je inspireren door de oude Japanse kunst van Kintsugi, de tijdloze wijsheid van het Boeddhisme en de warmte van liefde en compassie. Doe mee aan Het Gouden Hart Ritueel en ontdek de kracht van herstel in een toegankelijke en veilige omgeving.

Zet jouw innerlijke barsten om in schitterend goud en laat je hart stralen als nooit tevoren!

“Je hoeft niet perfect te zijn om te schitteren,
je hoeft slechts geheeld te zijn om anderen te inspireren.”

– Shannon Alder”

ACT Master

Wat kun je verwachten:

In een rustgevende locatie in Dordrecht, word je ontvangen met open armen en een hartelijke glimlach. De workshop begint met een Hartverwarmend Verbindingsritueel, dat je de mogelijkheid geeft om jouw intenties en compassie te delen.

Persoonlijk begeleid ik je op jouw innerlijke hartreis. Samen nemen we deel aan een liefdevol begeleide visualisatie die je uitnodigt om diep in je innerlijke bewustzijn te reizen. Hier koesteren en omarmen we de gebroken stukken van je verleden en begeleiden ze zachtjes naar een plek van innerlijke rust en heling.

Het hoogtepunt van onze gezamenlijke ontdekkingsreis is het Kintsugi Herstel, waar we samen onze gebroken stukken herstellen met goud, geïnspireerd door de eeuwenoude Japanse kunst van Kintsugi. Dit symboliseert persoonlijke groei, veerkracht en het omarmen van imperfecties.

De workshop wordt liefdevol afgesloten met een Verbindende Cirkel van Delen. Deelnemers krijgen de gelegenheid om hun ervaringen, inzichten, reflecties en gevoelens te delen in een sfeer van warmte en verbondenheid.

Dit is jouw kans om de kracht van jouw eigen hart te ontdekken en een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen. Durf jezelf te omarmen, te groeien en te bloeien. Doe mee aan De Gouden Hartexpeditie en maak je klaar voor een betekenisvolle reis naar jouw hart en innerlijke kracht.

Schrijf je vandaag in en ontdek de schitterende kunst van herstel.

Max. 8 deelnemers

Zo puur, echt, doorleefd, warm en inspirerend”

Wil je deelnemen aan De Gouden Hartexpeditie? Meld je hier aan en begin jouw reis naar innerlijke kracht en persoonlijke groei. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen!

  Jouw Workshop datum:


  Je gegevens zijn veilig bij mij.
  Je ontvangt de bevestiging van je aanmelding direct in je mailbox! In de bevestigingsmail ontvang je een uitnodiging voor de betaling. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen bij De Gouden HartExpeditie en samen een bijzondere reis te maken.

  De Gouden Hartexpeditie:

  Een ontdekkingsreis naar jouw innerlijke kracht

  Duur: 3 uur

  Begeef je op een magische reis naar je hart en innerlijke kracht tijdens “De Gouden Hartexpeditie,” een workshop die plaatsvindt op mijn rustgevende locatie in Dordrecht. Deze unieke ervaring nodigt je uit om dieper contact te maken met jezelf en de gebroken stukken van je verleden te omarmen. Het ritueel staat symbool voor persoonlijke groei, veerkracht en het omarmen van je eigen imperfecties.

  Inclusief:

  Op een rustgevende locatie in Dordrecht.
  Hartverwarmend Verbindingsritueel.

  Persoonlijke begeleiding op jouw innerlijke hart reis.
  Helende begeleide visualisatie om in een diepe bewustzijnsstaat te komen en de gebroken stukken koesteren en omarmen, ze zachtjes naar een plek van innerlijke rust, liefde en heling brengen.

  Samen zullen we onze gebroken stukken herstellen met goud.
  Liefdevolle Cirkel van verbinding en reflectie ter afsluiting.

  Innerlijk welzijn: geniet tijdens jouw reis van een ruime selectie warme dranken en verrukkelijke lekkernijen (excl. lunch).
  Kleine groep: max. 8 deelnemers

  Dompel jezelf onder in “De Gouden Hartexpeditie” en maak contact met je innerlijke kracht. Deze workshop creëert een unieke kans om te groeien en te bloeien, waarbij je wordt uitgenodigd om jezelf te omarmen en de ware schoonheid in jouw eigen verhaal te vinden. Ga op ontdekkingsreis naar je hart en ontdek de kracht van herstel.

  149€

  Dit wil ik!

  Meld je aan en ga op reis naar jouw hart en innerlijke kracht.

  Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!