“Feedback is de sleutel tot verbetering, succes en meer werkplezier.”

Ik ben Anne Besseling.
Een open en betrokken loopbaancoach. Met mijn verbindende en creatieve aanpak leg ik verbanden die niet voor de hand liggen maar de beste oplossingen opleveren.​ Je ontdekt je talenten en drijfveren, maakt gefundeerde keuzes en (her)pakt de regie over je loopbaan.

Het is mijn passie om medewerkers en managers te begeleiden. Niets is mooier om ze te zien groeien als professional èn als mens. Hierbij richt ik mij op het zelfbewustzijn, de identiteit en de ontwikkeling. Dit kan in een huidige functie zijn, maar ook naar een baan buiten de organisatie.

NOBCO logo

Reviews:

Anne is eerlijk, puur, oprecht, laagdrempelig en no nonsense. Ook is zij nieuwsgierig (naar nieuwe dingen) en betrouwbaar.

P. R.

Anne heeft mij geholpen buiten de al ingeslagen paden te kijken. Je kan best nog een carrière switch maken op je 35e als je je passie volgt. Fijne en open gesprekken!

-W.d.J.

Humor! Je hebt een hele eerlijke manier van praten en soms is dat zo raar, dat het grappig wordt. Dat ZEG je toch niet?! Jij dus wel! 

M.d.J.

Anne is bescheiden zonder ‘Poeha’. Ze staat met beiden benen op de grond. “What you see is what you get”. Anne is vriendelijk, respectvol, oprecht en veroordeeld je niet. Verder komt ze zachtaardig en meelevend over. Anne heeft een rustige stem. 

L. M.

Je hebt mij het gevoel gegeven dat ik gehoord mag worden. Je neemt de tijd en stelt de juiste vragen. Ik voelde mij op mijn gemak.

P. B. 

Je denkt, op één of andere manier, anders dan andere mensen. Hierdoor ben ik tot interessante inzichten gekomen.

Anoniem

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.