“Feedback is de sleutel tot verbetering, succes en meer werkplezier.”

Ik ben Anne Besseling.
Een open en betrokken loopbaancoach. Met mijn verbindende en creatieve aanpak leg ik verbanden die niet voor de hand liggen maar de beste oplossingen opleveren.​ Je ontdekt je talenten en drijfveren, maakt gefundeerde keuzes en (her)pakt de regie over je loopbaan.

Het is mijn passie om medewerkers en managers te begeleiden. Niets is mooier om hen te zien groeien als professional én als mens. Kandidaten worden gecoacht op basis van de wetenschappelijk bewezen ACT-methodiek. Hierbij richt ik mij op het zelfbewustzijn, de identiteit en de ontwikkeling. Dit kan in een huidige functie zijn, maar ook naar een baan buiten de organisatie.

Benieuwd wat andere kandidaten vinden van mij als Loopbaancoach en het Coachtraject dat zij hebben gevolgd? Check vooral de Reviews! Wil je zelf een Review plaatsen? Dan kan dat hier of via het contactformulier.

NOBCO logo

Reviews:

“Lieve Anne, 

Wat was het een cadeautje om jou als coach te hebben in een tijd waarin ik het allemaal even niet meer wist! Jij hebt me laten zien en ervaren hoe het anders kan én mag! Jou open en warme persoonlijkheid, je humor en lef, het durven kleuren buiten de hokjes, zorgde ervoor dat ik me helemaal durfde open te stellen tijdens onze gesprekken.    

Heerlijk om uit je comfortzone gehaald te worden (welke coach gaat nou met een vreemde buik glijden over een waterbaan ?) en daarvan te leren en vooral te voelen! Je hebt mij op veel vlakken geïnspireerd en daar ben ik je enorm dankbaar voor (en Takkie ook)!  

 Liefs Ivonne”  – November 2023

Dankjewel Anne dat ik deze reis onder jouw begeleiding heb mogen maken!! Geen quick fix, maar een fundament waar ik de rest van mijn leven (werk en privé) wat aan heb! En een perfecte basis om weer regie te nemen op mijn loopbaan en stappen te zetten in richting van mijn droombaan. Mijn reis duurt voort 🙂 Groetjes”

I.R., Oktober 2023

“Nogmaals dank voor het fijne traject..! Ik kijk er met een grote glimlach op terug omdat ik ervaar dat er weer ‘een laagje is afgepeld’ en ik meer in verbinding sta met mezelf.

Door de coaching heb ik helder gekregen hoe de volgende stap in mijn loopbaan eruit ziet.
En niet onbelangrijk: er zijn geen belemmeringen meer om dat doel ook te bereiken.

Ik heb je ervaren als een prettige, toegankelijke en op momenten ook confronterende coach.

Omdat ik zelf vrij doelgericht ben, moest ik wennen aan jouw aanpak om eerst het ‘interne stuk’ aan te pakken en daarna pas naar die droombaan te kijken.

Achteraf was dit wel het juiste omdat je door de ACT methodiek veel beter gaat voelen wat je wilt
en je de tools in handen krijgt om daar ook volledig voor te gaan.

Ik hoop dat je nog veel mensen mag begeleiden.
Een aanrader voor iedereen die het gevoel heeft dat er qua werkgeluk meer in zit!”

Review van Claudia, Januari 2023

Een aanrader voor iedereen die het gevoel heeft dat er qua werkgeluk meer in zit!

Claudia, januari 2023

Enorm bedankt voor dit leerzame traject. Niet alleen heb ik meer inzicht gekregen in mijn loopbaan, maar vooral ook in mijn eigen waarden, wat ik wil in het leven en hoe mijn verstand mag tetteren zolang ik lekker naar mezelf luister.
Ik ben erg dankbaar voor het proces en jouw grote betrokkenheid.

 

Laura, april 2023

Dank je wel voor al je hulp, je luisterende oor, je kritische noot en vooral je warme persoonlijkheid. Die zie ik terug in je coaching en dat heeft mij enorm geholpen.

 I. R.

Anne is eerlijk, puur, oprecht, laagdrempelig en no nonsense. Ook is zij nieuwsgierig (naar nieuwe dingen) en betrouwbaar.

P. R.

Dankjewel Anne dat ik deze reis onder jouw begeleiding heb mogen maken!! Geen quick fix, maar een fundament waar ik de rest van mijn leven (werk en privé) wat aan heb! En een perfecte basis om weer regie te nemen op mijn loopbaan en stappen te zetten in richting van mijn droombaan. Mijn reis duurt voort 🙂 Groetjes

I.R., oktober 2023

Anne is bescheiden zonder ‘Poeha’. Ze staat met beiden benen op de grond. “What you see is what you get”. Anne is vriendelijk, respectvol, oprecht en veroordeeld je niet. Verder komt ze zachtaardig en meelevend over. Anne heeft een rustige stem. 

L. M.

Je hebt mij het gevoel gegeven dat ik gehoord mag worden. Je neemt de tijd en stelt de juiste vragen. Ik voelde mij op mijn gemak.

P. B. 

Humor! Je hebt een hele eerlijke manier van praten en soms is dat zo raar, dat het grappig wordt. Dat ZEG je toch niet?! Jij dus wel! 

M. d. J.

Leven in het moment en weten wat je wilt en kunt. Anne helpt je prioriteiten te stellen en je doelen te bereiken. Geen getwijfel, onzekerheid of uitstelgedrag meer, maar genieten, ervaren en doen. ACT on it. 

E. L.

Je denkt, op één of andere manier, anders dan andere mensen. Hierdoor ben ik tot interessante inzichten gekomen.

Anoniem

Dankjewel voor al je tijd en je luisterend oor. Je hebt me sowieso de goede kant opgestuurd! Dankjewel!

J.G., november 2023

Anne is een fantastische loopbaancoach. Ik voelde haar hulp en positieve energie al vanaf onze eerste sessie. Haar benadering spreekt me echt aan. Ik beveel Anne van harte aan. 

A. O., september 2023

Anne heeft mij geholpen buiten de al ingeslagen paden te kijken. Je kan best nog een carrière switch maken op je 30e als je je passie volgt. Fijne en open gesprekken!

W. d. J.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.