Gratis coach kennismakingsgesprek

Samenwerkingen; Samen kom je verder dan alleen

Samenwerkingen

Een loopbaan traject volgen is één, maar vervolgens toegewijd handelen en die droombaan binnen halen is een tweede. Om je hierin te kunnen helpen ben ik de afgelopen maanden samenwerkingen aangegaan met verschillende partijen. Hieronder vind je meer informatie over deze samenwerkingen.

Zo ziet onze samenwerking eruit!

Marieke van Vrij Leven ACT Coaching:

Bij groepstraining en/of workshops:
Dé samenwerking om mindblowing voor jou te zijn en jou (nog meer) te laten shinen.

Omdat ik geloof in krachten bundelen ben ik een droomsamenwerking aangegaan met een andere ACT goeroe: Marieke Wubs van Vrij leven ACT Coaching. Samen kunnen wij jou de kwaliteit bieden die je mag verwachten van een mindblowing ACT Training.

Wat je van ons beiden mag verwachten
Marieke Wubs is niet zomaar de eerste de beste ACT coach. Zij is een compleet doorgewinterde ACT professional, die kandidaten uitdaagt en wakker schudt.
De overeenkomsten bij ons zijn dat wij beiden een ACT leefstijl hebben. Compleet Out of the Box handelen, speels in het leven staan met de nodige dosis humor, onze waarden en daarmee onze dromen volgen.

De ambassadeur en de advocaat van je hart
Bij de coaching van kandidaten, staan bij ons beiden centraal: puurheid, kwaliteit, gelijkwaardigheid, de menselijkheid en het uitdagen om uit de comfort zone te komen.
Zoals ik mij de ambassadeur van jouw hart noem, is Marieke de advocaat van jouw hart. Wij hebben al met heel veel mensen het pad van gedragsverandering mogen bewandelen op weg naar een lichter leven, waarin angst en onzekerheid onze vaste reisgenoten zijn.

Onze aanvullingen op elkaar
Ook zijn er mooie aanvullingen op elkaar. Marieke heeft jarenlange ervaring in het behandelen van individuen én groepen in de GGZ en als leefstijlcoach bij vrouwen die worstelen met de relatie met zichzelf, hun eetgedrag en gewicht. Ik heb weer ervaring met kandidaten in het bedrijfsleven en loopbaanvraagstukken.

Het resultaat
Door onze vaardigheden en krachten te bundelen, zetten we jou in onze trainingen en workshops nog meer in je kracht, vind je (h)erkenning in elkaar, leer je van elkaar en wordt de gereedschapskist aan vaardigheden uitgebreid, die je nodig hebt om efficiënt om te gaan met lastige gedachten, gevoelens en omstandigheden in het leven. Hiermee gaan de kandidaten groeien als persoon én als professional. Je laat je niet langer leiden door je worstelingen en angsten, maar neemt deze met je mee om dichter bij het leven te komen dat voor jou belangrijk is!

Onze combi van persoonlijkheden en ervaringen ondersteunen jouw vitaliteit, veerkracht én loopbaan, zodat jij groeit als persoon én professional.

Duw jouw dromen niet over de rand van de tijd.
We hopen je snel te ontmoeten voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Neem contact op via het contactformulier, of .

William van Visual Designer William:

Jouw visitekaartje bij je sollicitatie

Vaak solliciteer je met vele andere geïnteresseerden op een functie. Hoe val je dan op tijdens een sollicitatieprocedure? Je kansen kan je vergroten met een opvallende motivatiebrief en CV. Grafisch designer William ontwerpt voor jou de oplossing.

Gaandeweg het coachtraject wordt jij je bewust van jouw waarden, jouw kwaliteiten en jouw valkuilen.

William weet vervolgens jouw persoonlijkheid weer te geven in zijn ontwerp. Geen standaard A4-tje meer, maar een opvallende en onderscheidende Motivatiebrief en CV passend bij jou. Dit mooie visitekaartje kan je bij jouw toekomstige werkgever voorleggen, waardoor jouw droombaan een stuk dichterbij komt.

Interesse om na (of tijdens) je loopbaan traject een opvallende Motivatiebrief en CV te hebben, zodat jij beter opvalt bij de werkgever van wellicht jouw toekomstige droombaan? Neem dan contact met mij op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken: 

Fenneke van Fenneke Styling:

De finishing touch na jouw loopbaan traject

Jezelf zijn! Dat kan van binnen en van buiten. Het kan bepalend zijn voor het vervolg resultaat. Een loopbaan traject doorlopen kan enorm waardevol zijn. Wanneer jij weet wat jouw droombaan is en hoe je het pad daar naar toe kan gaan bewandelen, dan is het daarna tijd, werk te maken van je uitstraling. Je staat extra sterk wanneer jij je kennis, persoonlijkheid en kunde ook nog eens uitstraalt, en weet hoe je kleding als taal kunt inzetten. Dat geeft zelfvertrouwen en is het de laatste stap naar persoonlijk succes! Fenneke weet als geen ander deze brug te slaan. Met haar jarenlange ervaring kan zij invulling geven om jouw persoonlijkheid naar buiten toe te vertalen. Het is na je loopbaantraject, de kers op jouw taart. Interesse om na (of tijdens) je loopbaan traject ook imago advies te krijgen om de beste versie van jezelf neer te kunnen zetten? Kijk dan gerust op Fenneke Styling of stuur een mail voor meer informatie naar: .

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!