Gratis coach kennismakingsgesprek

Samenwerkingen; Samen kom je verder dan alleen

Samenwerkingen

Een loopbaan traject volgen is één, maar vervolgens toegewijd handelen en die droombaan binnen halen is een tweede. Om je hierin te kunnen helpen ben ik de afgelopen maanden samenwerkingen aangegaan met verschillende partijen. Hieronder vind je meer informatie over deze samenwerkingen.

Zo ziet onze samenwerking eruit!

William van Visual Designer William:

Jouw visitekaartje bij je sollicitatie

Vaak solliciteer je met vele andere geïnteresseerden op een functie. Hoe val je dan op tijdens een sollicitatieprocedure? Je kansen kan je vergroten met een opvallende motivatiebrief en CV. Grafisch designer William ontwerpt voor jou de oplossing.

Gaandeweg het coachtraject wordt jij je bewust van jouw waarden, jouw kwaliteiten en jouw valkuilen.

William weet vervolgens jouw persoonlijkheid weer te geven in zijn ontwerp. Geen standaard A4-tje meer, maar een opvallende en onderscheidende Motivatiebrief en CV passend bij jou. Dit mooie visitekaartje kan je bij jouw toekomstige werkgever voorleggen, waardoor jouw droombaan een stuk dichterbij komt.

Interesse om na (of tijdens) je loopbaan traject een opvallende Motivatiebrief en CV te hebben, zodat jij beter opvalt bij de werkgever van wellicht jouw toekomstige droombaan? Neem dan contact met mij op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken: 

Fenneke van Fenneke Styling:

De finishing touch na jouw loopbaan traject

Jezelf zijn! Dat kan van binnen en van buiten. Het kan bepalend zijn voor het vervolg resultaat. Een loopbaan traject doorlopen kan enorm waardevol zijn. Wanneer jij weet wat jouw droombaan is en hoe je het pad daar naar toe kan gaan bewandelen, dan is het daarna tijd, werk te maken van je uitstraling. Je staat extra sterk wanneer jij je kennis, persoonlijkheid en kunde ook nog eens uitstraalt, en weet hoe je kleding als taal kunt inzetten. Dat geeft zelfvertrouwen en is het de laatste stap naar persoonlijk succes! Fenneke weet als geen ander deze brug te slaan. Met haar jarenlange ervaring kan zij invulling geven om jouw persoonlijkheid naar buiten toe te vertalen. Het is na je loopbaantraject, de kers op jouw taart. Interesse om na (of tijdens) je loopbaan traject ook imago advies te krijgen om de beste versie van jezelf neer te kunnen zetten? Kijk dan gerust op Fenneke Styling of stuur een mail voor meer informatie naar: .

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!