In de dagelijkse drukte een reflectie moment met behulp van een Coachgesprek;
dat kan met de CheckUP 5 Rittenkaart.

APK 5 CheckUPs

Effe de puntjes op de i zetten? Als je de wens hebt om te praten met een coach en niet gelijk een heel traject wilt doen, dan kan dat met de CheckUP 5 Rittenkaart

Er zijn hierbij twee mogelijkheden:
1) Je kan kiezen om zo nu en dan een gesprek met mij te doen. De gesprekken zijn gebaseerd op de ACT-Methodiek. Mocht je niet eerder CheckUP 5 Rittenkaart hebben gevolgd, dan kan het zijn dat je alsnog besluit om ACT-Coaching te doen.

2) Ook kan je ervoor kiezen om, na het volgen van je coachtraject, om de x aantal maanden een gesprek in te plannen om de door jouw verkregen inzichten dieper te verankeren in jouw leven. Hiermee wordt ACT jouw Way of Life! Je wordt ondersteund om blijvend: (psychisch) flexibeler te zijn, waardenvoller te leven en je hart te blijven volgen.

Afhankelijk van jouw coachvraag en behoefte zal ik een bepaald aspect van ACT toepassen, waardoor jij met nieuwe/meer inzichten, ruimte voor jezelf en/of met compassie verder kunt. Van daaruit zoek je naar nieuwe handelingsmogelijkheden die je bewust(er) kan inzetten.

“Voor de proactieve kandidaten die blijvend willen ontwikkelen naar krachtige en zelfbewuste professionals.”

CheckUP 5 Rittenkaart

Wil je ‘even snel sparren’ ? Met de CheckUP 5 Rittenkaart bespreken we waar je op dat moment tegenaan loopt. De output is weer weten en voelen welke koers je wilt volgen.

 CheckUP 5 Rittenkaart

€525,-

Incl. 5 gesprekken van 1 tot 1,5u.
Incl. aansluitende ACT oefeningen van de ACT app
Incl. ACT oefeningen ontwikkeld door Coaching Drechtsteden
Incl. Koffie, (Kruiden)thee en water

Yes, dit wil ik!

“Je hebt mij het gevoel gegeven dat ik gehoord mag worden. Je neemt de tijd en stelt de juiste vragen. Ik voelde mij op mijn gemak.”

– P.B.

CheckUP 5 Rittenkaart

Wanneer je één keer in de zoveel tijd behoefte hebt om een gesprek aan te gaan, dan mag je uiteraard maatwerk van mij als ACT-Coach verwachten. Tijdens de gesprekken kan ik aansluiten op jouw eigen waarden, doelen en/of behoeften. In samenspraak kunnen we één of meer gesprekken inplannen.

De geldigheidsduur van de CheckUP 5 Rittenkaart is onbeperkt.
Online coaching is naast de face-to-face coaching ook een goede mogelijkheid.

Vraag hiernaast een gesprek aan en we bespreken de mogelijkheden.

Vraag jouw gratis kenningsmakingsgesprek aan

Vraag hier je gratis kennismakingsgesprek aan (via telefoon of videogesprek). Ik neem dan binnen 2 werkdagen via mail contact met je op om een concreet moment in te plannen.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!