Training voor groepen- Van streven naar beleven!!

De Tofste en Meest Prikkelende Loopbaantraining in Nederland

Humor, uitdaging en nieuwe inzichten gegarandeerd.

Training voor groepen:
Van streven naar beleven

Loop je vast in jouw functie? Word je totaal leeg gezogen tijdens je werk? Krijg je geen voldoening van je baan? Is de werkdruk al lange tijd te hoog? Of vraag je je af hoe jij je kan ontwikkelen in je baan én leven? Dan is ACT Groepstraining datgene dat jou verder kan helpen.

Met de ACT Groepstraining kies je voor het opdoen van een duurzame, nieuwe vaardigheid om flexibeler, veerkrachtiger (en vrijer) in het leven te staan. Hierdoor kan je je ontwikkelen naar de persoon die waardenvol(ler) leeft en je hart volgt in jouw loopbaan én jouw leven. Het resultaat is dat je je (veer)krachtig, erkend en energiek voelt. Hiermee krijg je in jouw gehele welzijn een boost!

Jouw resultaat met de ACT Groepstraining:

Van je loopbaan, je droombaan maken
Voldoening halen uit je werk
Weten waar je voor staat en voor wilt gaan
Met energie je dag starten en eindigen
Een fijne werk/privé balans

De training voor groepen is prikkelend, brutaal, grappig, inzichtgevend, confronterend en uitdagend.

Deze training voor groepen wordt zowel gegeven in mijn Praktijkruimte in Dordrecht, als in de natuur op het land én in het water!

Grofweg doorlopen we tijdens de Training voor groepen vier stappen:

Trajectverloop:

1. Kennismaking

Er zijn verschillende redenen waarom kandidaten voor de ACT Groepstraining kiezen; Deelnemers ervaren een hoge (werk)druk. Voelen zich uitgeblust. En hebben heel hoge verwachtingen van zichzelf.
Voor meer informatie, kan je gratis en vrijblijvend een ACT info workshop volgen. Hou de data op deze site in de gaten. Wil je je aanmelden, dan kan dat via het contactformulier.

2. Coachdoel opstellen

Bij de ACT Groepstraining zal je zowel vooraf, als tijdens de eerste trainingsdag jouw persoonlijke coachdoel(en) opstellen.
Dit kunnen doelen zijn voor werk- en/of privéleven (bijvoorbeeld: “Hoe kan ik minder onzeker zijn?”,  “Welke kwaliteiten en krachten heb ik?”, “Hoe kan ik een betere balans hebben tussen werk en privé?”, etc.).

3. Ontwikkelen door het verkrijgen van inzichten

Je word je bewust van jouw patronen, jouw denken en jouw handelen. Hierbij zullen we een drietal vragen onderzoeken: “Wie ben ik?”, “Wat kan ik?” en “Wat wil ik?”. We lopen bij dit proces langs drie fases: Van je hoofd, naar je lijf en tenslotte het volgen van jouw hart. Je krijgt inzicht in je talenten, waarden en drijfveren. Je volgt je hart, waarbij je voelt wat in jouw leven jou energie geeft en jou past.

Wekelijks ACT Groepstraining

Je krijgt voor een periode van 6 weken, iedere week de ACT Groepstraining aangeboden.
Na iedere ACT Groepstrainingssessie krijg je thuiswerk mee. Hierin kan jij jouw inzichten dieper verankeren, jouw proces verder uitdiepen en nog meer inzichten krijgen.

4. Doel bereiken / Plan van aanpak opstellen

Tussen de ACT Groepstrainingen door krijg je opdrachten aangeboden, om het door jouw verkregen inzicht actief eigen te maken. Je ontwikkelt je (evt met plan van aanpak) naar de persoon én professional die jij wilt zijn.

“Je hebt mij het gevoel gegeven dat ik gehoord mag worden. Je neemt de tijd en stelt de juiste vragen. Ik voelde mij op mijn gemak”

-P.B.

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.

De tofste en meest prikkelende ACT Groepstraining van Nederland!!

De basis van ACT Groepstraining is gebaseerd op de wetenschappelijk aangetoonde ACT-methodiek. Vervolgens is deze methodiek ondergedompeld in de prikkelende, brutale, grappige, confronterende en uitdagende CoachingDrechtsteden workshops, waarbij de deelnemers worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en nieuwe inzichten te verkrijgen op een manier die effectief en vaak leuk is, maar niet altijd…. Dit alles, zodat jij het maximale uit de training haalt.

Buiten de gebaande kaders
Deze vorm van ACT coaching zal je nergens anders in Nederland vinden en is dé manier om jou buiten de lijntjes te laten kleuren.

Wil je meer info over de verschillende ACT Groepstraining? Neem gerust contact met mij op.

Wat mag je verwachten van de ACT Workshop Groepstraining?

Verwacht geen quick fix! Je zal niet na 2 uurtjes aanwezigheid verandering in je leven ervaren. Als dat zou kunnen, dan geloof ik dat jij allang jouw oplossing zou hebben gevonden.

Ook geloof ik niet dat ellenlang lullen jou zal brengen wat jij zoekt. Ik geloof in nieuwe inzichten opdoen door het doen van nieuwe ervaringen. Verwacht daarom tijdens de training passende ACT workshops. Deze workshops zullen je uitdagen. Dit is jouw eerste zetje om jouw nieuwe inzichten verder uit te proberen in het dagelijkse leven.

Ik geloof er ook in dat het dagelijkse leven jouw beste leermeester zal zijn. Door de workshops zal jij jouw inzichten vergroten. Vervolgens kan jij met thuiswerk deze dieper verankeren.

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.

ACT Groepstraining

(totaal 12 uur)

Inclusief

– 1,5 maand begeleiding, waarin 6 Groepssessies van 2 uur
– Alle Training benodigdheden
– ACT App ondersteuning
– Het boek Vrij zijn kun je leren van Gijs Jansen
– Muziek dat je proces ondersteunt

Yes, ik meld mij aan voor de gratis Groepsworkshop!
Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.

Leven in het moment en weten wat je wilt en kunt. Anne helpt je prioriteiten te stellen en je doelen te bereiken. Geen getwijfel, onzekerheid of uitstelgedrag meer, maar genieten, ervaren en doen. ACT on it.

E. L.

Kenmerkend aan mijn coaching:

Humor
Compleet out of the box
Confronterend
No nonsense en Hands-On!

Mijn doel: Jou dichter bij het leven brengen, waar jij van droomt!

Gratis en Vrijblijvend: ACT info Workshop

Benieuwd of de ACT Groepstraining iets voor jou is?
Meld je dan aan voor 1 van de gratis en vrijblijvende ACT Workshop op:

    Jouw Workshop datum:


    Je gegevens zijn veilig bij mij.
    Je ontvangt de bevestiging van je aanmelding direct in je mailbox!

    Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!