“Wat leuk dat je mijn website bezoekt!
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op!”

Aanmelden voor de Workshop ACT Solli BOOSTER?
Graag even naar beneden scrollen.

Contact

Stuur me een mailtje dan kunnen we een (bel)afspraak inplannen om samen te bekijken wat de beste mogelijkheden zijn. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op!

Of gebruik het contactformulier

Vul hieronder je gegevens in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op, per mail of telefonisch (wat je het liefste hebt).


  * Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik gebruik je gegevens enkel om contact op te nemen m.b.t. jouw vraag. Je vindt een link naar mijn privacy policy onderaan de pagina.

  Aanmeldformulier voor de Workshop ACT Solli BOOSTER

  Jouw inspirerende Masterclass Live dag in Dordrecht.
  Voor als je volledig voorbereid wilt solliciteren: de Workshop ACT Loopbaan BOOSTER

   Yes, Ik meld mij graag aan voor de Workshop ACT Loopbaan BOOSTER!!

   Factuuradres:


   * Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik gebruik je gegevens enkel om jouw aanmelding te bevestigen en de factuur toe te sturen. Je vindt een link naar mijn privacy policy onderaan de pagina.

   Postadres

   Stevensweg 48
   3319 AK Dordrecht

   Bedrijfsgegevens

   KvK: 73796484
   BTW: NL002029080B58
   IBAN: NL02 KNAB 0259 9523 03

   “Humor! Je hebt een hele eerlijke manier van praten en soms is dat zo raar, dat het grappig wordt. Dat ZEG je toch niet?! Jij dus wel!”

   -M d J

   LoopbaanSWITCH

   Welke andere baan past bij mij? Met de LoopbaanSWITCH ontdekken we waar je goed in bent en energie van krijgt. Met als output een zoekprofiel waarmee je gericht op zoek kan gaan naar een nieuwe baan.

    

   Vertel me meer!

   LoopbaanAPK

   Wil je het weer leuker & beter hebben op je huidige plek? Met de LoopbaanAPK maken we je ondernemer van je eigen loopbaan. Met als output een actieplan om het plezier in je werk weer terug te krijgen.

    

   Vertel me meer!

   ACT Loopbaan PREMIUM

   Nieuw concept
   Start: oktober 2022!!

   ACT Loopbaan PREMIUM

   Wil je jouw gehele welzijn een boost geven? Met de ACT Loopbaan PREMIUM kies je voor de échte ACT Loopbaan PREMIUM Experience: ACT Training én de naadloos aansluitende prikkelende, brutale, grappige, confronterende en uitdagende ACT Loopbaan Premium Workshops. Het resultaat is dat je je (veer)krachtig, erkend en energiek voelt.

   De échte ACT Loopbaan Premium Experience: ACT Training én de naadloos aansluitende prikkelende, brutale, grappige, confronterende en uitdagende ACT Loopbaan PREMIUM workshops

   Vertel me meer!

   WORKSHOP:
   ACT Solli BOOSTER

   Knikkende knieën bij de gedachte alleen al te moeten solliciteren? Dan is de Workshop ACT Loopbaan BOOSTER datgene dat jou verder kan ondersteunen. Jouw sollicitatie Masterclass Live dag in Dordrecht. Je bent volledig voorbereid bij het solliciteren.

   Vertel me meer!