“Wat leuk dat je mijn website bezoekt!
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op!”

Contact

Stuur me een mailtje dan kunnen we een (bel)afspraak inplannen om samen te bekijken wat de beste mogelijkheden zijn. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op!

Of gebruik het contactformulier

Vul hieronder je gegevens in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op, per mail of telefonisch (wat je het liefste hebt).


  * Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik gebruik je gegevens enkel om contact op te nemen m.b.t. jouw vraag. Je vindt een link naar mijn privacy policy onderaan de pagina.

  Postadres

  Abeelstraat 44
  3329AD Dordrecht

  Bedrijfsgegevens

  KvK: 73796484
  BTW: NL002029080B58
  IBAN: NL02 KNAB 0259 9523 03

  “Humor! Je hebt een hele eerlijke manier van praten en soms is dat zo raar, dat het grappig wordt. Dat ZEG je toch niet?! Jij dus wel!”

  -M d J

  LoopbaanSWITCH

  Welke andere baan past bij mij? Met de LoopbaanSWITCH ontdekken we waar je goed in bent en energie van krijgt. Met als output een zoekprofiel waarmee je gericht op zoek kan gaan naar een nieuwe baan.

   

  Vertel me meer!

  LoopbaanAPK

  Wil je het weer leuker & beter hebben op je huidige plek? Met de LoopbaanAPK maken we je ondernemer van je eigen loopbaan. Met als output een actieplan om het plezier in je werk weer terug te krijgen.

   

  Vertel me meer!

  INLOOPCoaching

  Wil je ‘even snel sparren’ of juist inhouse een traject volgen? In dit coachspreekuur ben ik op een vast moment op je werklocatie aanwezig. Als onafhankelijke coach kijk ik met een frisse blik naar je situatie.

   

  Vertel me meer!