“Wat leuk dat je mijn website bezoekt!
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op!”

Contact

Stuur me een mailtje dan kunnen we een (bel)afspraak inplannen om samen te bekijken wat de beste mogelijkheden zijn. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op!

Of gebruik het contactformulier


  * Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik zal je alleen contacten voor het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek.

  Postadres

  Stevensweg 48
  3319 AK Dordrecht

  Bedrijfsgegevens

  KvK: 73796484
  BTW: NL002029080B58
  IBAN: NL02 KNAB 0259 9523 03

  “Humor! Je hebt een hele eerlijke manier van praten en soms is dat zo raar, dat het grappig wordt. Dat ZEG je toch niet?! Jij dus wel!”

  -M d J

  LoopbaanSWITCH

  Welke andere baan past bij mij? Met de LoopbaanSWITCH ontdekken we waar je goed in bent en energie van krijgt. Met als output een zoekprofiel waarmee je gericht op zoek kan gaan naar een nieuwe baan.

   

  Vertel me meer!

  Groepstraining

  Wil je jouw loopbaan én leven op een prikkelende en uitdagende manier een boost geven? Met de Groepstraining pak je regie in jouw eigen leven en werk. Met als output:

  Vertel me meer!

  BIZstartUP

  (1-op-1 Coaching met 2 experts)

  Heb je dat laatste duwtje nodig om jouw ondernemersreis te beginnen? Niet 1, maar 2 experts in jouw traject. BIZstartUP biedt een unieke mix van persoonlijke coaching door een erkend coach én praktische begeleiding door een succesvolle, ervaren ondernemer voor startende ondernemers.

  Vertel me meer!

  CheckUP 5 Rittenkaart

  (1-op-1 ACT Coaching)

  Effe de puntjes op de i zetten? Als je de wens hebt om te praten met een coach en niet gelijk een heel traject wilt doen, dan kan dat met de CheckUP 5 Rittenkaart. Met de CheckUP 5 Rittenkaart bespreken we waar je op dat moment tegenaan loopt. De output is weer weten en voelen welke koers je wilt volgen.

  Vertel me meer!