Gratis coach kennismakingsgesprek

Loopbaancoaching in de Drechtsteden e.o.
Jouw coachlocatie in:
Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, ‘s Gravendeel, Rotterdam, Gorinchem

De Coachlocatie

Sinds 2023 vind je mijn compleet gerenoveerde coachlocatie centraal in de Drechtsteden e.o., namelijk in Dordrecht. Je bent van harte welkom in de praktijkruimte aan huis, aan de:

Stevensweg 48 in Dordrecht

Verwacht geen standaard coachruimte met TL verlichting en een tafel en twee stoelen. De coachruimte is namelijk in strandstijl ingericht, zodat jij je zoveel en snel mogelijk op je gemak kan voelen. De aanwezige bar verzorgd de nodige versnaperingen. Door deze informele omgeving staat jouw proces helemaal centraal.

Voel je vrij om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je zal verwelkomd worden met een lekkere kop koffie of thee.

Mocht je liever online gecoacht willen worden, dan is dat mogelijk met ACT LoopbaanSWITCH en ACT Loopbaan APK.

De basis van iedere coaching: verbondenheid.

De verbinding van mens tot mens vind ik belangrijk. Hiermee creëren we een veilige omgeving voor jou, waarbij je je totaal op jouw gemak voelt. Hierdoor durf jij zelf richting te geven en weet jij jouw weg te bepalen. Bovenal mag je van mij verwachten dat ik empathisch, oprecht, eerlijk en met aandacht luister en (socratische) vragen stel. Ik zal spiegelen, reflecteren, motiveren en (indien nodig) confronteren. Je wordt gecoacht op basis van de wetenschappelijke bewezen ACT-methodiek.

Samen gaan we op ontdekkingstocht. Op zoek naar mogelijkheden. Naar grote en kleine kansen/mogelijkheden met een grote impact.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!