Gratis coach kennismakingsgesprek

Loopbaancoaching in de Drechtsteden e.o.
Jouw coachlocatie in:
Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, ’s Gravendeel, Rotterdam, Gorinchem

De Coachlocatie

Je vindt mijn coachlocatie centraal in de Drechtsteden e.o..

De coaching vindt plaats bij mij thuis aan de Abeelstraat 44, 3329 AD in Dordrecht.
Ondanks dat dit een prima plek is, wil ik jou als kandidaat een nog fijnere coachlocatie bieden. Per september 2022 ben je van harte welkom in de schitterende praktijkruimte aan de Stevensweg 48 te Dordrecht. Je zal verwelkomd worden met een lekkere kop koffie of thee.

ACT Loopbaan PREMIUM is een totaal nieuw ACT concept. Deze vorm van Coaching, Training in combinatie met Workshops zullen starten in oktober. De Coaching en Trainingen vinden plaats in de praktijkruimte aan de Stevensweg. Verder zullen de Workshops ook in de natuur en het water plaatsvinden!

Mocht je liever online gecoacht willen worden, dan is dat mogelijk met ACT LoopbaanSWITCH en ACT Loopbaan APK. Online coaching is niet mogelijk met het traject van ACT Loopbaan Premium, aangezien dit gewoonweg niet kan met de Workshops die erbij aangeboden worden.

De basis van iedere coaching: verbondenheid.

De verbinding van mens tot mens vind ik belangrijk. Hiermee creëren we een veilige omgeving voor jou, waarbij je je totaal op jouw gemak voelt. Zodat jij zelf richting durft te geven en jij jouw weg weet te bepalen. Van mij kun je verwachten dat ik empathisch, oprecht, eerlijk en met aandacht luister en (socratische) vragen stel. Ik zal spiegelen, reflecteren, motiveren en (indien nodig) confronteren. Je wordt gecoacht op basis van de wetenschappelijke bewezen ACT-methodiek.

Samen gaan we op ontdekkingstocht. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden. Op zoek naar grote en kleine kansen/mogelijkheden met een grote impact.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!