“Empower jezelf en ontdek jouw ware potentie met deze inspirerende Workshops.”

-A. Besseling

Inspirerende Workshops: Stap in je kracht en groei

Welkom bij mijn inspirerende Workshops, waarin ik je de mogelijkheid bied om diepgaande verbeteringen aan te brengen in zowel je persoonlijke als professionele leven. Mijn workshops zijn ontworpen om jou te inspireren en voldoening te geven, met als doel meer balans, compleetheid en innerlijke kracht te ervaren.

Of je nu op zoek bent naar groei in je carrière, persoonlijke ontwikkeling of het vergroten van je algemene welzijn, mijn workshops bieden je de tools en inzichten om het verschil te maken. Kies een van mijn inspirerende workshops en begin je reis naar een verrijkt leven.

Wil je meer informatie over de specifieke workshops die ik aanbied? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om je te helpen op weg naar een positieve verandering.

ACT Master

 “De sleutel tot groei ligt in persoonlijke ontwikkeling.
Begin je reis vandaag met onze inspirerende workshops.”

– A. Besseling

De inspirerende workshops

Life Crafting:

Ontdek en ontwerp je leven met deze Hands-on Workshop

Duur: 3 uur

In deze hands-on workshop ontdek je wat jij in jouw leven wilt en maak je daar een concreet stappenplan voor. Je weet waar je ‘s ochtends je bed voor uit wilt komen.

Wat het je oplevert:

Je brengt focus aan en weet en voelt waar je voor wilt gaan in jouw leven.
Je weet ‘s ochtends waar je voor opstaat.
Je hebt een zelfontworpen stappenplan in handen hoe jij jouw leven wilt vormgeven
Je weet de regie te pakken in jouw eigen leven.
Groei en betekenis: ervaar hoe het actief vormgeven van jouw leven kan leiden tot groei, betekenis en vervulling.

Als je zoekt naar een praktische manier om actief vorm te geven aan jouw levensdoelen, als je wilt begrijpen wat je echt wilt en hoe je stappen kunt zetten in lijn met jouw visie, dan is de “Life Crafting” workshop de juiste keuze voor jou.

Vertel me meer!

Het Gouden Hart Ritueel:

De Reis naar Jouw Hart en Innerlijke Kracht

Duur: 3 uur

Begeef je naar mijn rustgevende locatie in Dordrecht, waar we een magische reis naar je hart en innerlijke kracht zullen maken. Deze workshop biedt een unieke en diepgaande ervaring die jou zal helpen om meer in contact te komen met jezelf en de gebroken stukken van je verleden te omarmen. Het ritueel symboliseert persoonlijke groei, veerkracht en het omarmen van imperfecties.

Inclusief:

Op een rustgevende locatie in Dordrecht.
Hartverwarmend Verbindingsritueel.
Persoonlijke begeleiding bij jouw innerlijke hart reis.
Helende begeleide visualisatie om in een diepe bewustzijnsstaat te komen en de gebroken stukken koesteren en omarmen, ze zachtjes naar een plek van innerlijke rust, liefde en heling brengen.
Samen zullen we onze gebroken stukken herstellen met goud.
Liefdevolle Cirkel van verbinding en reflectie ter Afsluiting.

Maak contact met je innerlijke kracht en ontdek de kracht van het herstel. Deze workshop biedt een unieke kans om te groeien en te bloeien, en om jezelf te omarmen en de schoonheid te vinden in jouw eigen verhaal.

Vertel me meer!

De Waarden Quest:

Het Kompas voor een Betekenisvol Leven

Duur: 3 uur

Ik nodig je uit voor een inspirerende reis naar de kern van je waarden en innerlijke kracht. Deze workshop is een unieke en verrijkende ervaring, waarbij je de kans krijgt om diepere inzichten te verkrijgen in wat voor jou écht belangrijk is in het leven. We zullen samen verkennen hoe je jouw waarden kunt omarmen, zowel persoonlijk als professioneel. Laten we samen op ontdekkingsreis gaan om de kern van jouw innerlijke kompas te vinden.

Inclusief:

Ontdek en definieer wat voor jou echt belangrijk is in het leven en werk.
Ervaar diepgaande reflectie via geleide visualisaties en oefeningen om in contact te komen met je waarden op een dieper niveau.
Reis door het verleden, heden en toekomst om te ontdekken welke waarden voor jou van wezenlijk belang zijn.
Leer hoe je jouw waarden als een kompas kunt gebruiken om betekenis en richting te geven aan je keuzes.
Sluit de workshop af met een betekenisvolle viering van jouw reis naar zelfontdekking en het benutten van je waarden.
Ontvang persoonlijke begeleiding en ondersteuning om je te helpen jouw waarden te begrijpen en te omarmen.

Na deze workshop ben je in staat om je aandacht te richten op wat voor jou belangrijk is, en dit zul je diep in je hart voelen. Je wordt de hoofdrolspeler in jouw eigen levensverhaal. Door te leven volgens jouw waarden, zul je een diep gevoel van voldoening ervaren. Je zult vanuit je hart leven, in plaats van te voldoen aan (andermans) verwachtingen.

Vertel me meer!

“Jouw kracht ligt diep in jezelf.
Grijp die kans en ontdek wat je echt kunt bereiken.”

-A. Besseling

De basis van iedere workshop: verbondenheid.

De verbinding van mens tot mens vind ik belangrijk. Hiermee creëren we een veilige omgeving voor jou, waarbij je je totaal op jouw gemak voelt. Zodat jij zelf richting durft te geven en jij jouw weg weet te bepalen. Van mij kun je verwachten dat ik empathisch, oprecht, eerlijk en met aandacht luister en (socratische) vragen stel. Ik zal spiegelen, reflecteren, motiveren en (indien nodig) confronteren. Je wordt gecoacht op basis van de wetenschappelijke bewezen ACT-methodiek.

Samen gaan we op ontdekkingstocht. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden. Op zoek naar grote en kleine kansen/mogelijkheden met een grote impact.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!