Welkom bij BIZstartUP: Jouw Reis naar Ondernemerschap

BIZstartUP

BIZstartUP: Jouw Reis naar Ondernemerschap

Sta je aan het begin van een ondernemersavontuur?

BIZstartUP: Het Unieke Traject

Heb je dat laatste duwtje nodig om jouw ondernemersreis te beginnen? BIZstartUP biedt een unieke mix van persoonlijke coaching en praktische begeleiding voor startende ondernemers.

Ervaring en Begeleiding

Wat dit programma echt bijzonder maakt, is dat je niet alleen begeleiding krijgt van een ervaren coach, maar ook van een succesvolle ondernemer. 2 deskundigen in jouw traject.

Diepgaand Inzicht en Praktische Tools

Dit traject biedt diepgaand inzicht in jouw persoonlijkheid, sterke punten en valkuilen. Je ontvangt praktische tools om jouw droombedrijf te realiseren.

Transformeer Je Carrière en Bouw een Bloeiende Onderneming

De combinatie van persoonlijke coaching en strategieën voor het opzetten van jouw bedrijf geeft je niet alleen de ondersteuning die je nodig hebt om je carrière te transformeren, maar ook om een bloeiende onderneming op te bouwen.

Jouw Zakelijk Succesverhaal Begint Hier

Laat BIZstartUP jouw reis naar ondernemerschap begeleiden en geef jouw bedrijf die vliegende start waar je van droomt! Ontdek jouw ondernemershart, navigeer door uitdagingen en lanceer met vertrouwen.

Ben je Klaar voor de Rit? Laten we Samen Beginnen!

Trajectverloop:

1. Kennismaking

Er zijn verschillende redenen waarom kandidaten voor de BIZstartUP; Al lange tijd heb je voor ogen dat je jouw eigen bedrijf wilt beginnen, maar iets in je houdt jou tegen. De specifieke richting heb je nog niet helemaal voor ogen. Sommigen weten wat zij willen, maar houden zichzelf nog tegen, want de vragen blijven opkomen of dat het wel het verstandigste is. Ook kiezen sommige mensen voor de BIZstartUp om overzicht te krijgen wat er als startende ondernemer nu precies allemaal op je af komt.
Tijdens het gratis intakegesprek maken we kennis met elkaar. We gaan na of we een klik voelen en of we vertrouwen hebben in elkaar.

2. Coachdoel opstellen

Vanuit het intake-gesprek stellen we jouw persoonlijke coachdoel(en) op. Dit kunnen doelen zijn voor jouw bedrijf, maar ook voor jouw privéleven.  (bijvoorbeeld: “Hoe kan ik minder onzeker zijn?”,  “Welke kwaliteiten en krachten heb ik?”, “Hoe kan ik een behoud ik balans tussen werk en privé?”, “Inzicht krijgen in wat er allemaal op mij af komt” etc.).

3. Ontwikkelen door het verkrijgen van inzichten

Met de coach: Je word je bewust van jouw patronen, denken en handelen. Hierbij zullen we een drietal vragen onderzoeken: “Wie ben ik?”, “Wat kan ik?” en “Wat wil ik?”. We lopen bij dit proces langs drie fases: Van je hoofd, naar je lijf en tenslotte het volgen van jouw hart. Hierna is er ruimte om jouw loopbaan verder te onderzoeken. Hierbij krijg je inzicht in je talenten, waarden en drijfveren. Je volgt je hart, waarbij je voelt wat in je baan en privéleven jou energie geeft en jou past.

Met de ervaren ondernemer:
Jij krijgt inzicht in jouw bedrijfsvisie, de aanvliegroute en wat er allemaal komt kijken bij het starten van een eigen bedrijf.

4. Doel bereiken / Plan van aanpak opstellen

Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten, om het door jouw verkregen inzicht actief eigen te maken. Je ontwikkelt je (evt met plan van aanpak) naar de persoon en professional die jij wilt zijn.

ACT Master

“Voor wie met frisse ideeën en zelfvertrouwen zijn eigen bedrijf wilt opstarten.”

BIZstartUP

Wil je het weer leuker & beter hebben op je huidige plek? Met de LoopbaanAPK maken we je ondernemer van je eigen loopbaan. Met als output een actieplan om het plezier in je werk weer terug te krijgen.

Inclusief:

3 a 4 maanden begeleiding van 1 a 1,5 uur
een gratis kennismakingsgesprek
Individuele sessies met een erkende coach & een succesvolle, ervaren ondernemer.
Incl. ACT app ondersteuning
ACT oefeningen ontwikkeld door Coaching Drechtsteden
Koffie, (Kruiden)thee en water

Yes, doe mij een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek voor het starten van mijn droombedrijf!

Je zit nergens aan vast.
Ook na het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek heb je bedenktijd of je een loopbaantraject wilt opstarten.
We gaan alleen het traject aan, als het oké voelt voor jou.

Enorm bedankt voor dit enorm leerzame traject. Niet alleen heb ik meer inzicht gekregen in mijn loopbaan, maar vooral ook in mijn eigen waarden, wat ik wil in het leven en hoe mijn verstand mag tetteren zolang ik lekker naar mezelf luister. Ik ben erg dankbaar voor het proces en jouw grote betrokkenheid.

-Laura S. (april 2023)

Vraag jouw gratis kenningsmakingsgesprek aan

Vraag hier je gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek aan. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op om een concreet moment in te plannen.

    * Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik zal je alleen contacten voor het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek.

    Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!