Weet waar je voor staat en voor wilt gaan met de Workshop Waarden Quest!

Workshop: Waarden Quest

Ontdek jouw innerlijke waarden en geef richting aan je eigen leven.

Heb je je ooit afgevraagd wat jou drijft in het leven? Wat zijn de diepgewortelde overtuigingen en principes die voor jou van onschatbare waarde zijn? In onze drukke levens is het soms moeilijk om te bepalen wat echt belangrijk voor ons is. Dit is waar de “Waarden Quest” workshop in beeld komt.

De Kracht van Waarden

“Ontdek je Eigen Waardenreis” nodigt je uit om een diepgaande reis te maken om jouw innerlijke waarden te ontdekken en te begrijpen. Deze waarden vormen de kern van wie je bent en wat je nastreeft in het leven. Ze zijn als kompasnaalden die je in de richting leiden van wat voor jou écht van betekenis is.

Meer Betekenis en Vervulling

Tijdens de workshop krijg je de kans om te begrijpen wat jou drijft en hoe je kunt handelen in lijn met jouw waarden. Dit kan leiden tot meer betekenis, vervulling en een dieper gevoel van eigenwaarde.

Word de Ster en ga Shinen in Jouw Eigen Leven

Dus, als je op zoek bent naar een manier om meer helderheid te krijgen over jouw levensdoelen, om te begrijpen wat jou drijft en hoe je in lijn met jouw waarden kunt handelen, dan is de “Waarden Quest” workshop – Het Kompas voor een Betekenisvol Leven wellicht de juiste stap voor jou.

Schrijf je vandaag in en begin jouw eigen reis naar een betekenisvol leven met behulp van je innerlijke kompas – je waarden.

ACT Master

“Voor wie met frisse ideeën en zelfvertrouwen zijn werkplezier wilt vergroten.”

Wil je deelnemen aan de Workshop: Waarden Quest? Meld je hier aan en begin jouw reis naar jouw hart en innerlijke kracht. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen!

  Jouw Workshop datum:


  Je gegevens zijn veilig bij mij.
  Je ontvangt de bevestiging van je aanmelding direct in je mailbox! In de bevestigingsmail ontvang je een uitnodiging voor de betaling. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen bij Workshop Waarden Quest en samen een bijzondere reis te maken.

  De Waarden Quest:

  Het Kompas voor een Betekenisvol Leven

  Duur: 3 uur

  Ik nodig je uit voor een inspirerende reis naar de kern van je waarden en innerlijke kracht. Deze workshop is een unieke en verrijkende ervaring, waarbij je de kans krijgt om diepere inzichten te verkrijgen in wat voor jou écht belangrijk is in het leven. We zullen samen verkennen hoe je jouw waarden kunt omarmen, zowel persoonlijk als professioneel. Laten we samen op ontdekkingsreis gaan om de kern van jouw innerlijke kompas te vinden.

  Inclusief:

  Ontdek en definieer wat voor jou echt belangrijk is in het leven en werk.
  Ervaar diepgaande reflectie via geleide visualisaties en oefeningen om in contact te komen met je waarden op een dieper niveau.

  Reis door het verleden, heden en toekomst om te ontdekken welke waarden voor jou van wezenlijk belang zijn.
  Leer hoe je jouw waarden als een kompas kunt gebruiken om betekenis en richting te geven aan je keuzes.

  Sluit de workshop af met een betekenisvolle viering van jouw reis naar zelfontdekking en het benutten van je waarden.
  Ontvang persoonlijke begeleiding en ondersteuning om je te helpen jouw waarden te begrijpen en te omarmen.

  Tijdens onze reis wordt er ook gezorgd voor jouw innerlijke welzijn. Geniet van een ruime selectie van warme dranken, zoals koffie en (kruiden)thee, en verwen jezelf met verrukkelijke koekjes en andere lekkernijen.
  Kleine groep: max. 8 deelnemers

  Na deze workshop ben je in staat om je aandacht te richten op wat voor jou belangrijk is, en dit zul je diep in je hart voelen. Je wordt de hoofdrolspeler in jouw eigen levensverhaal. Door te leven volgens jouw waarden, zul je een diep gevoel van voldoening ervaren. Je zult vanuit je hart leven, in plaats van te voldoen aan (andermans) verwachtingen.

  Vertel me meer!

  De kracht van een betekenisvol leven ligt in het bewust volgen van je waarden en passies.

  Vraag jouw gratis kenningsmakingsgesprek aan

  Vraag hier je gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek aan. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op om een concreet moment in te plannen.

   * Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik zal je alleen contacten voor het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek.

   Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!