Ontwikkel je als mens én professional met de ACT LoopbaanAPK!

ACT Loopbaan APK

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen in mijn baan én leven? Omdat je loopbaan “slechts” een onderdeel is van je leven, kijken we bij de ACT Loopbaan APK naar jouw “hele plaatje”. Hierbij ligt het accent op je loopbaan.
Met de ACT Loopbaan APK kies je voor het opdoen van een duurzame, nieuwe vaardigheid om flexibeler, veerkrachtiger (en vrijer) in het leven te staan. Hierdoor kan je je ontwikkelen naar de professional én persoon die waardenvol(ler) leeft en je hart volgt in jouw loopbaan én jouw leven.

Tijdens de ACT Loopbaan APK wordt je je bewust van jouw patronen, jouw denken en jouw handelen. Ook krijg je inzicht hoe en wanneer je deze inzet. Verder ontdekken we waar je goed in bent en energie van krijgt.

Als coach zal ik verschillende oefeningen en werkvormen inzetten, waardoor jij jouw patronen kan gaan doorgronden. Van daaruit zoek je naar nieuwe handelingsmogelijkheden die je bewust(er) kan inzetten. Het ACT loopbaan traject wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, kennis en vaardigheden.

Grofweg doorlopen we tijdens het coachtraject vier stappen:

Trajectverloop:

1. Kennismaking

Er zijn verschillende redenen waarom medewerkers of managers voor de ACT LoopbaanAPK kiezen; Je wilt je graag verder ontwikkelen, je loopt vast in je functie, je hebt een onderbuik gevoel van “Is dit het nu?”.
Tijdens het gratis intakegesprek maken we kennis met elkaar. We gaan na of we een klik voelen en of we vertrouwen hebben in elkaar.

2. Coachdoel opstellen

Vanuit het intake-gesprek stellen we jouw persoonlijke coachdoel(en) op. Dit kunnen doelen zijn voor werk- en/of privéleven.  (bijvoorbeeld: “Hoe kan ik minder onzeker zijn?”,  “Welke kwaliteiten en krachten heb ik?”, “Hoe kan ik een betere balans hebben tussen werk en privé?”, etc.).

3. Ontwikkelen door het verkrijgen van inzichten

Je word je bewust van jouw patronen, jouw denken en jouw handelen. Hierbij zullen we een drietal vragen onderzoeken: “Wie ben ik?”, “Wat kan ik?” en “Wat wil ik?”. We lopen bij dit proces langs drie fases: Van je hoofd, naar je lijf en tenslotte het volgen van jouw hart. Hierna is er ruimte om jouw loopbaan verder te onderzoeken. Hierbij krijg je inzicht in je talenten, waarden en drijfveren. Je volgt je hart, waarbij je voelt wat in je baan en privéleven jou energie geeft en jou past.

4. Doel bereiken / Plan van aanpak opstellen

Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten, om het door jouw verkregen inzicht actief eigen te maken. Je ontwikkelt je (evt met plan van aanpak) naar de persoon en professional die jij wilt zijn.

ACT Master

“Voor wie met frisse ideeën en zelfvertrouwen zijn werkplezier wilt vergroten.”

ACT LoopbaanAPK

(Individueel ACT Coachtraject)

Wil je het weer leuker & beter hebben op je huidige plek? Met de LoopbaanAPK maken we je ondernemer van je eigen loopbaan. Met als output een actieplan om het plezier in je werk weer terug te krijgen.

Incl 3 maanden begeleiding, waarin 6 sessies van 1 a 1,5 uur
Incl een gratis kennismakingsgesprek
Incl. ACT app ondersteuning
Incl. ACT oefeningen ontwikkeld door Coaching Drechtsteden
Incl. Koffie, (Kruiden)thee en water

Yes, dit wil ik!

ACT LoopbaanAPK

(ACT Coachtraject in Groepen)

Wil je het weer leuker & beter hebben op je huidige plek? Met de ACT LoopbaanAPK maken we je ondernemer van je eigen loopbaan. Met als output een actieplan om het plezier in je werk weer terug te krijgen.

Incl 3 maanden begeleiding, waarin 6 groepssessies
(6 groepssessies van 2 uur = +- 12 uur)

Incl. ACT app ondersteuning
Incl. ACT oefeningen ontwikkeld door Coaching Drechtsteden
Incl. Koffie, (Kruiden)thee en water
Groepsgrootte: max. 5 – 7 personen

Yes, dit wil ik!

“Je denkt, op één of andere manier, anders dan andere mensen. Hierdoor ben ik tot interessante inzichten gekomen.”

-Anoniem

Marieke van Vrij Leven ACT Coaching:

Dé samenwerking om mindblowing voor jou te zijn en je (nog meer) te laten shinen.

Omdat ik geloof in krachten bundelen ben ik een droomsamenwerking aangegaan met een andere ACT goeroe: Marieke Wubs van Vrij leven ACT Coaching. Samen kunnen wij jou de kwaliteit bieden die je mag verwachten van een mindblowing ACT Training.

Door onze vaardigheden en krachten te bundelen, zetten we jou in onze trainingen en workshops nog meer in je kracht, vind je (h)erkenning in elkaar, leren we van elkaar en breiden we onze gereedschapskist aan vaardigheden uit die je nodig hebt om efficiënt om te gaan met lastige gedachten, gevoelens en omstandigheden in je leven. Hiermee ga je groeien als persoon én als professional. Jij laat je niet langer leiden door je lastige gedachten en gevoelens, maar neemt deze met je mee op weg naar het leven dat voor jou belangrijk is!
Onze combi van persoonlijkheden en ervaringen zorgen voor vitaal en veerkrachtig personeel.

Duw jouw dromen niet over de rand van de tijd.
We hopen je snel te ontmoeten voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Neem contact op via het contactformulier, of .

Individueel of Groeps coachtraject

Ga je voor een individueel of groepstraject? In de individuele sessies staat jouw eigen ontwikkeling helemaal centraal en wordt het ACT-Coachtraject op jou afgestemd. In totaal heb je 6 coachgesprekken van 1 a 1,5 uur.

Bij de ACT Loopbaan APK in groepen zal jouw traject zich verrijken met de dynamiek en input vanuit de groep. Hierdoor krijg je vanuit diverse invalshoeken verschillende inzichten. In totaal heb je 6 trainingssessies van 2 uur.

Bij beiden coachtrajecten kies je voor een geweldig mooi cadeau voor jezelf!
Je zal er je hele leven heel veel aan hebben, omdat je alle vaardigheden aangereikt krijgt om (psychologisch) flexibel en veerkrachtig in het leven te staan. Je ontwikkelt je als mens én als professional. Tijdens de coaching wordt je ondersteund door de ACT App.

Online coaching is ook bij dit traject ook goed mogelijk.

Vraag hiernaast snel jouw gratis kennismakingsgesprek aan.

Vraag jouw gratis kenningsmakingsgesprek aan

Vraag hier je gratis kennismakingsgesprek aan (via telefoon of videogesprek). Ik neem dan binnen 2 werkdagen via mail contact met je op om een concreet moment in te plannen.

    * Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik zal je alleen contacten voor het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek.

    Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!