Ontwikkel je als mens én professional met de ACT LoopbaanAPK!

ACT Loopbaan APK

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen in mijn baan én leven? Omdat je loopbaan “slechts” een onderdeel is van je leven, kijken we bij de ACT Loopbaan APK naar jouw “hele plaatje”. Hierbij ligt het accent op je loopbaan.
Met de ACT Loopbaan APK kies je voor het opdoen van een duurzame, nieuwe vaardigheid om flexibeler, veerkrachtiger (en vrijer) in het leven te staan. Hierdoor kan je je ontwikkelen naar de professional én persoon die waardenvol(ler) leeft en je hart volgt in jouw loopbaan én jouw leven.

Inzichten

Tijdens de ACT Loopbaan APK wordt je je bewust van jouw patronen, jouw denken en jouw handelen. Ook krijg je inzicht hoe en wanneer je deze inzet. Verder ontdekken we waar je goed in bent en energie van krijgt.

Hoe?

Als coach zal ik verschillende oefeningen en werkvormen inzetten, waardoor jij jouw patronen kan gaan doorgronden. Van daaruit zoek je naar nieuwe handelingsmogelijkheden die je bewust(er) kan inzetten. Het ACT loopbaan traject wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, kennis en vaardigheden.

Grofweg doorlopen we tijdens het coachtraject vier stappen:

Trajectverloop:

1. Kennismaking

Er zijn verschillende redenen waarom kandidaten voor de ACT LoopbaanAPK kiezen; Je wilt je graag verder ontwikkelen, je loopt vast in je functie, je hebt een onderbuik gevoel van “Is dit het nu?”.
Tijdens het gratis intakegesprek maken we kennis met elkaar. We gaan na of we een klik voelen en of we vertrouwen hebben in elkaar.

2. Coachdoel opstellen

Vanuit het intake-gesprek stellen we jouw persoonlijke coachdoel(en) op. Dit kunnen doelen zijn voor werk- en/of privéleven.  (bijvoorbeeld: “Hoe kan ik minder onzeker zijn?”,  “Welke kwaliteiten en krachten heb ik?”, “Hoe kan ik een betere balans hebben tussen werk en privé?”, etc.).

3. Ontwikkelen door het verkrijgen van inzichten

Je word je bewust van jouw patronen, jouw denken en jouw handelen. Hierbij zullen we een drietal vragen onderzoeken: “Wie ben ik?”, “Wat kan ik?” en “Wat wil ik?”. We lopen bij dit proces langs drie fases: Van je hoofd, naar je lijf en tenslotte het volgen van jouw hart. Hierna is er ruimte om jouw loopbaan verder te onderzoeken. Hierbij krijg je inzicht in je talenten, waarden en drijfveren. Je volgt je hart, waarbij je voelt wat in je baan en privéleven jou energie geeft en jou past.

4. Doel bereiken / Plan van aanpak opstellen

Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten, om het door jouw verkregen inzicht actief eigen te maken. Je ontwikkelt je (evt met plan van aanpak) naar de persoon en professional die jij wilt zijn.

ACT Master

“Voor wie met frisse ideeën en zelfvertrouwen zijn werkplezier wilt vergroten.”

ACT LoopbaanAPK

Wil je het weer leuker & beter hebben op je huidige plek? Met de LoopbaanAPK maken we je ondernemer van je eigen loopbaan. Met als output een actieplan om het plezier in je werk weer terug te krijgen.

Inclusief:

3 maanden begeleiding, waarin 6 sessies van 1 a 1,5 uur
een gratis kennismakingsgesprek
Incl. ACT app ondersteuning
ACT oefeningen ontwikkeld door Coaching Drechtsteden
Koffie, (Kruiden)thee en water

Yes, doe mij een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek voor die droombaan!

Je zit nergens aan vast.
Ook na het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek heb je bedenktijd of je een loopbaantraject wilt opstarten.
We gaan alleen het traject aan, als het oké voelt voor jou.

Enorm bedankt voor dit enorm leerzame traject. Niet alleen heb ik meer inzicht gekregen in mijn loopbaan, maar vooral ook in mijn eigen waarden, wat ik wil in het leven en hoe mijn verstand mag tetteren zolang ik lekker naar mezelf luister. Ik ben erg dankbaar voor het proces en jouw grote betrokkenheid.

-Laura S. (april 2023)

Vraag jouw gratis kenningsmakingsgesprek aan

Vraag hier je gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek aan. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op om een concreet moment in te plannen.

    * Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik zal je alleen contacten voor het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek.

    Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!